Despre noi

Fondat in vara anului 2020, vinpremium.ro este rezultatul muncii a doi experti in industria hoteliera si a serviciilor premium impuse de aceasta, Virgil si Delia Poenaru avand o experienta de peste 10 ani in servirea si administrarea mai multor locatii de 5 stele in 4 tari, pe 2 continente. 

Din dorinta ca oaspetii vinpremium.ro sa experimenteze cele mai exclusiviste aspecte ale industriei hoteliere, aduse din orase internationale reprezentative, cum ar fi: New Orleans, Londra sau Amsterdam, din lanturi hoteliere ca Marriott, Hilton, Hyatt sau Okura, fondatorii aduc produsele, serviciile si echipamentele industriei hoteliere oriunde s-ar afla oaspetii: acasa, la birou, in natura, etc., indiferent de ocazie.

In primavara anului 2020 accesul consumatorilor la ofertele premium hoteliere a fost limitat din cauza restrictiilor de calatorie, atat in interiorul orasului, cat si in afara acestuia. Asa s-a nascut ideea de a facilita produse, servicii si echipamente hoteliere premium la locatia aleasa de oaspetii vinpremium.ro, astfel acestia evitand stresul urban, traficul si tot ce impune o deplasare, castigand timp pentru diverse activitati sau pentru a socializa cu cei dragi intr-un ambient placut.

Dupa o analiza atenta a pietei online, s-au observat multi competitori ce ofera pe rand, fie produse, servicii sau echipamente, insa vinpremium.ro reuseste sa le imbine pe toate intr-un singur loc. 

Stiind cat de important este timpul fiecaruia, compania vine cu o urgentare a livrarii, fiind capabila sa livreze in cel mult 4 ore in Bucuresti si sa faca livrari non-stop sau programate pentru categoria de membri diamond a comunitatii vinpremium.ro si nu numai. Produsele au posibilitatea sa fie livrate “ready to serve”, la temperatura optima de servire sau chiar prezentate si servite de experti, in momentul livrarii.

De ce vinpremium.ro? Poate multi se gandesc la “vin” ca o bautura alcoolica, dar “VIN” este acronimul din limba engleza a principiilor dupa care s-au ghidat fondatorii: V = value (valoare este ceea ce oferim), I = integrity (integritate este modul in care oferim), N = now (numaidecat  oferim, urgentand orice livrare), iar premium este selectia produselor, serviciilor si echipamentelor disponibile pe vinpremium.ro.

urban lifestyle anywhere” amplifica faptul ca te poti bucura de ofertele hoteliere disponibile in intregul oras, oriunde te-ai afla, construindu-ti din asta un stil de viata.

Astfel, vedem cat de important este sa avem o intreaga industrie hoteliera intr-un singur loc, livrata la locatia aleasa, sa beneficiem de consultanta in luarea celei mai bune decizii cand vine vorba de organizarea unei intalniri de afaceri, a unei intalniri romantice, o petrecere sau pentru oricare alt motiv.